=
 
 

SEGUEIX-NOS A:

Alineadors invisibles d’última generació

http://www.facebook.com/pages/Clinica-Dental-Parc-Central/200811893380615
https://twitter.com/dentalsantcugat

Invisalign és l'opció per aconseguir un somriure perfecte sense necessitat de bràquets o aparells incòmodes i antiestètics. Aquesta tècnica, que va arribar a Espanya el 2002, l’apliquem des d’aquell any a la Clínica Dental Parc Central.


Invisalign consisteix en una sèrie d'aparells de plàstic anomenats alineadors, Aquests alineadors són còmodes, removibles i pràcticament invisibles.

Invisalign aplica petites forces al llarg del temps per moure gradualment les dents cap a la posició correcta, igual que l'ortodòncia tradicional. En els bràquets convencionals, l’odontòleg fa ajustos constants del filferro per aconseguir el moviment de les dents. Invisalign, en canvi, incorpora aquests ajustos de forma precisa en cada nou joc d’alineadors.


L’odontòleg envia registres del pacient al laboratori d’Align Technology als Estats Units, on es digitalitzen i s'incorpora el pla de tractament prescrit pel metge.

El clinchek és una eina d'alta tecnologia, desenvolupada per Align Technology, per mitjà de la qual l’odontòleg controla amb precisió la posició de cadascuna de les dents en cada etapa del tractament.


A partir d'aquest model, Align Technology fabrica els alineadors del pacient utilitzant les més avançades tècniques de manufactura, per assegurar l'ajustament perfecte dels aparells. Els alineadors es canvien cada dues setmanes, fins a aconseguir la posició correcta.

ELS BRÀQUETS CONVENCIONALS SÓN UNA ALTRA OPCIÓ, PERÒ QUAN ENS INTERESSA MOLT L'ASPECTE ESTÈTIC, L'OPCIÓ INVISALIGN CONVENÇ.

Pràcticament tothom pot usar aquest sistema d'alineació, més còmode i estètic que els bràquets tradicionals.


Si voleu tenir més informació sobre Invisalign, contacteu amb nosaltres; us n’informarem àmpliament a la nostra clínica.