=
 
 

ESTÈTICA DENTAL

A la Clínica Dental Parc Central prestem especial atenció a l'estètica dental de cada pacient en qualsevol tractament

SEGUEIX-NOS A

http://www.facebook.com/pages/Clinica-Dental-Parc-Central/200811893380615
https://twitter.com/dentalsantcugat

Per saber-ne una mica més

Mitjançant diferents tècniques embellim les peces dentals, corregint problemes de color, forma, posició, etc. i dibuixem un somriure perfecte que us proporcionarà una satisfacció total.


Tècniques com ara blanquejament, higiene dental, reconstruccions, facetes dentals o corones de porcellana d'alta duresa, o facetes dentals de compòsit, etc.


Cada cas pot requerir diferents tractaments. En la primera visita a la Clínica Dental Parc Central us mostrarem totes les opcions i buscarem les que millor se us adaptin per aconseguir un bon resultat amb la màxima naturalitat. Som veritables especialistes en estètica dental i l’apliquem en tots els tractaments odontològics.

FACETES DENTALS DE PORCELLANA

Són unes làmines que es col·loquen cobrint la superfície d'una dent, normalment per corregir canvis de color (tincions) que amb un blanquejament no han quedat prou bé o per modificar o dissimular alteracions de la grandària de les peces dentals.

Són peces de llarga durada (en comparació amb les facetes dentals de compòsit) i s’esculpeixen a mida per a cada pacient.


BLANQUEjAMENT DENTAL

És un tractament senzill. L'objectiu és aconseguir un somriure radiant mitjançant el tractament de zones enfosquides o esgrogueïdes per diversos agents, i retornar al vostre somriure un color homogeni i natural. Només es pot fer, però, en dents naturals i s’utilitzen diverses tècniques segons cada cas a tractar. Depenent del pacient, poden ser necessàries diverses sessions.


FACETES DENTALS DE COMPÒSIT

És un tractament poc invasiu, similar a les facetes dentals de ceràmica i amb un resultat final semblant, però utilitzant un material més assequible econòmicament.


IMPLANTS

Els implants ens permeten crear dents íntegrament noves tan naturals com les vostres, mitjançant la col·locació d'una fixació de titani a l'os maxil·lar al qual després s’afegiran, fixes o removibles, les peces necessàries. L'acabat és molt estètic perquè s’integra a la dentadura sense la més mínima diferència visual. Aquest tractament requereix cirurgia. Per saber més sobre implants, feu clic aquí.


INVISALIGN

És un tractament poc invasiu. Invisalign consisteix en la col·locació d’una sèrie d’alineadors  (aligners) pràcticament invisibles i extraïbles que es canvien cada dues setmanes per un nou joc. Cadascun d’aquests alineadors es fabrica específicament per a cada pacient. A mesura que es van canviant, les dents aniran alineant-se en la posició final prescrita per l’odontòleg. Amb això aconseguim recol·locar les dents per obtenir un somriure perfecte. Per saber més sobre alineadors, feu clic aquí.


BRÀQUETS DE CERÀMICA

És un sistema amb la mateixa funció i el mateix objectiu que Invisalign, però amb menor cost econòmic, amb un acabat visual estètic integrat a la dentadura perquè els bràquets són de color blanc. Amb aquests bràquets les dents es van alineant i es pot somriure sense por mentre dura el tractament.


Especialidades_clinica_dental_parc_central.html
Implantes_dentales.html
Estetica_dental.html