=
 
 

IMPLANTS DENTALS

SEGUEIX-NOS A:

http://www.facebook.com/pages/Clinica-Dental-Parc-Central/200811893380615
https://twitter.com/dentalsantcugat

Quan falta una o diverses peces dentals, els implants són una excel·lent opció per aconseguir una boca sana, cuidada estèticament i amb una funció masticatòria i un somriure absolutament naturals.

Els implants dentals són solucions estètiques molt confortables funcionalment i respecten les dents veïnes i l’os.


Normalment, quan s'ha perdut una dent, és convenient reposar-la perquè el buit que queda compromet la funció i l'habilitat masticatòries. El problema és que sovint això pot passar-nos desapercebut fins que els desajustaments ens impedeixen menjar correctament. Amb els implants dentals solucionarem aquest problema.


Quan s'ha perdut una dent o un molar, s'incrementa la càrrega en les peces que queden i se n’escurça la vida. Un implant dental evitarà que l'articulació mandibular quedi compromesa i a més, per la seva mateixa naturalesa, recuperarà l'aspecte estètic de la boca.

CADA CAS ÉS ÚNIC.

Estudiant el vostre cas determinarem quants implants i de quin tipus necessiteu. Després d'una acurada anàlisi, us explicarem quina és la millor solució.
QUÈ OBTINDREM

Un somriure perfecte: l'implant és com si fos una nova dent, amb l'avantatge que s’integra estèticament amb la dentadura. L’implant necessita un temps d'adaptació, ja que la “nova arrel” de la dent (fixació de titani que hem col·locat) s'ha d'assentar i fixar a l'os maxil·lar. Per això, inicialment haurem de seguir un tractament. Al cap de poc temps, tindrem la nova dent o dents preparades per al millor dels somriures de cada dia.
MANTENIMENT

L'implant dental s’ha mantenir i controlar de la mateixa manera que les nostres dents naturals.

A la Clínica Dental Parc Central usem els materials de més qualitat que hi ha per a implantologia. Confiem en Biomet 3i.

Especialidades_clinica_dental_parc_central.html
Implantes_dentales.html
Estetica_dental.html